CV ketel onderhoud in Groningen, Ter Apel, Drenthe en omstreken

Jaarlijkse cv onderhoud in Groningen en Drenthe

Cv ketel onderhoud is heel belangrijk voor de levensduur van uw CV ketel. Of u de cv ketel nou koopt of least, we raden aan om de centrale verwarmingsketel jaarlijks te controleren. Heeft u cv ketel onderhoud nodig in de omgeving van Groningen, Ter Apel, Zwinderen, of Drenthe? Dan een cv ketel monteur graag langs om te zorgen dat het niet op een onverwachts moment uitvalt. Zo iets komt namelijk nooit goed uit toch? Met een jaarlijkse onderhoudsbeurt worden kleine defecten opgespoord en worden grote problemen voorkomen. Zo verzekert u zichzelf van warm water en een werkende cv ketel.

Onderhoud nodig aan een Nefit, AWB, Vaillant of een Remeha CV ketel?

We zijn de onderhoudsspecialisten van Nefit, Awb, Vaillant en Remeha cv ketels in Groningen. Een van onze ervaren cv monteurs komt langs zodat u langer kunt genieten van een goed werkende ketel. Dat is wat u wilt toch? Een goed onderhouden ketel heeft namelijk de volgende voordelen:

Reden genoeg om de cv ketel periodiek van controle te voorzien.

Wilt u een onderhoudscontract afsluiten voor uw cv ketel?

Dat snappen wij heel goed. Uit onderzoek van de consumentenbond blijkt dat 96% van de mensen, die een onderhoudscontract hebben afgesloten, hier content mee zijn. Met een onderhoudscontract voor cv onderhoud weet u zeker dat u altijd goed zit omtrent de onderhoud en storingen van de cv ketel. Benieuwd naar een onderhoudscontract? Bel 0599- 587 489.

Heeft u een storing aan uw CV-ketel? 24 uurs-service bij van der Veen

Een storing aan de cv-ketel is altijd lastig en komt nooit goed uit. Wij snappen dat u dit probleem zo snel mogelijk wilt verhelpen, zodat u weer gebruik kunt maken van warm water en van de kachel. Installatiebedrijf van der Veen biedt u een 24 uurs-service. U wordt gegarandeerd snel geholpen.

Wat kunt u zelf doen?

Voordat u ons belt voor cv storingen kunt u ook zelf iets doen:

Mocht het probleem nog niet verholpen zijn? Of wilt u dat er een van onze experts naar komt kijken? Of het om een Nefit, Awb, Vaillant of een Remeha cv ketel gaat, wij kunnen helpen. Neem contact met ons op!

U kunt ons bereiken op: 0599 - 587489 en buiten kantoren om op 0599 - 581751. Noteer de storingscode, indien die zichtbaar is op het toestel. Zo kunnen we u snel helpen.

Installatietechniek van der Veen Ter Apel

Openingstijden

Ma. t.m. vr. 7.30 tot 17.00
Zat. 8.00 tot 12.00
Zon. Gesloten

Ter Apel

Viaductstraat 84
9561 AE Ter Apel
T. 06 - 144 87 934

Vraag hier vrijblijvend een  CV onderhoud offerte aan


U kunt ook direct een afspraak inplannen.
Bel 0599 - 587 489 of vul het onderstaande formulier in. 

Met Van der Veen sta je nooit alleen.
line
Zwinderen

Toldijk 7
7864 TL Zwinderen
T. 0524 - 291 085

Installatietechniek Van der VeenInstallatietechniek Van der VeenInstallatietechniek Van der VeenInstallatietechniek Van der Veen
Installatietechniek van der Veen
Installatietechniek van der Veen
Installatiebedrijf van der Veen
Van der Veen Bestaat 25 jaar