Sanitair aanleggen | Installatietechniek Van der Veen uit Ter Apel en Zwinderen

Nieuwe badkamer of huidige badkamer renoveren?

Het plaatsen van een nieuwe badkamer is een klus die u liever door een professional laat doen. Het is namelijk een zeer nauwkeurige klus. Daarnaast wilt u graag dat uw wensen en ideeën goed terugkomen in uw nieuwe badkamer. Installatietechniek van der Veen zorgt ervoor dat uw gedachten worden geëvenaard of zelfs overstegen.  Samen brengen wij de wensen in kaart en zorgen wij dat u zorgeloos kunt toekijken. Wij plaatsen de gehele badkamer inclusief sanitaire voorzieningen. Wilt u binnenkort genieten van uw nieuwe badkamer? Neem dan gerust contact op, dan kunnen we kijken wat wij voor u kunnen betekenen.

Badkamer laten renoveren door specialisten

Nog niet toe aan een nieuwe badkamer, maar is uw huidige badkamer wel toe aan een opfrisbeurt? De specialisten van Installatietechniek van der Veen kunnen uw badkamer goed en snel renoveren. In de afgelopen jaren hebben we vele badkamers voorbij zien komen en hebben we prachtige projecten opgeleverd. Uw badkamer renovatie is dan ook in goede handen bij de vakmannen van installatiebedrijf van der Veen.

Sanitair Van der Veen    Installatietechniek Van der Veen Ter Apel   Sanitair

Badkamer anders en opnieuw inrichten?

In eerste instantie wordt de badkamer geplaatst zoals het handig lijkt. Toch blijkt vaak in de praktijk dat het niet geheel praktisch is ingericht. Is dit bij u het geval? Neem uw ideeën en wensen mee en dan gaan we samen kijken naar de haalbaarheid uw gewenste plannen. Vaak is er meer mogelijk dan u van tevoren denkt.

Sanitaire voorzieningen

Wilt een nieuw toilet, wastafel of bad? Andere waterafvoermogelijkheden? Van der Veen installatietechniek levert tegen scherpe prijzen hoge kwaliteit. U kunt zo langer genieten van het sanitair door de langere levensduur. Investeren in kwaliteit is een duurzame oplossing.

Ziet u zichzelf al genieten van de nieuwe badkamer?

De plannen worden vaak al maanden van tevoren gemaakt. Tijd om de plannen eens te gaan realiseren. Een nieuwe badkamer zal goed zijn voor de waarde van het huis en voor u zelf. Staat u binnenkort onder de nieuwe douche? Ligt u in een nieuw bad? Van der Veen helpt die wensen te realiseren. Voor een vrijblijvende offerte kunt u contact opnemen.

Installatietechniek van der Veen Ter Apel

Openingstijden

Ma. t.m. vr. 7.30 tot 17.00
Zat. 8.00 tot 12.00
Zon. Gesloten

Ter Apel

Viaductstraat 84
9561 AE Ter Apel
T. 06 - 144 87 934

Vraag hier vrijblijvend een sanitair offerte aan


U kunt ook direct een afspraak inplannen.
Bel 0599 - 587 489 of vul het onderstaande formulier in. 

Met Van der Veen sta je nooit alleen.
line
Zwinderen

Toldijk 7
7864 TL Zwinderen
T. 0524 - 291 085

Installatietechniek Van der VeenInstallatietechniek Van der VeenInstallatietechniek Van der VeenInstallatietechniek Van der Veen
Installatietechniek van der Veen
Installatietechniek van der Veen
Installatiebedrijf van der Veen
Van der Veen Bestaat 25 jaar