Waterontharder van Lubron

Vaak last van kalkaanslag? Misschien is een waterontharder dan voor jou de oplossing. Met een Lubron waterontharder gaat uw apparatuur langer mee en bespaart u veel geld op verbruik van energie en reinigingsmiddelen. 

Wist u dat er 15 tot 20 kg kalk per jaar door de waterleiding uw huis binnenkomt

De comfort in huis door een waterontharder

Een waterontharder zorgt er niet alleen voor dat u minder poetswerk heeft maar ook voor een groter comfort. Verder zorgt een waterontharder er ook voor dat uw apparatuur langer mee gaat en de energiekosten omlaag. 

De waterleidingmaatschappijen hebben in het verleden de hardheid in het leidingwater systematisch verlaagd naar waarden die rond 8 dH liggen. Leidingwater bevat bij 8 dH echter nog steeds 150 gram kalk per m3. Een gemiddeld gezin verbruikt op jaarbasis 100 tot 150 m3 leidingwater, wat bij deze hardheid dus 15 tot 20 kg kalk per jaar betekent. Deze hoeveelheid kan door een waterontharder drastisch verlaagd worden. 

Lubron waterontharder

Een Lubron-waterontharder is een doorstroomapparaat, gevuld met een korrelige kunsthars. Deze hars heeft de eigenschap calcium en magnesium op te nemen en daarvoor natrium af te geven. Tenminste eenmaal per 3 a 4 dagen zal de hars automatisch gespoeld worden met een oplossing van zout om het calcium en magnesium te verwijderen en opnieuw met natrium te beladen. 

Laat uw waterontharder installeren door Installatietechniek van der Veen 

Al sinds 1993 groeien wij als installatiebedrijf in Ter Apel en Zwinderen. Door onze jarenlange ervaring en het investeren in personeel weten wij veel van waterontharders af. Wilt u meer informatie neem dan vrijblijvend contact met ons op door te bellen naar 0599-587 489 of vul het contactformulier aan de rechterzijde in.

 

Installatietechniek van der Veen Ter Apel

Openingstijden

Ma. t.m. vr. 7.30 tot 17.00
Zat. 8.00 tot 12.00
Zon. Gesloten

Ter Apel

Viaductstraat 84
9561 AE Ter Apel
T. 06 - 144 87 934

Van Der Veen Installatietechniek is lid van Uneto VNI

Vraag hier vrijblijvend een storingsdienst offerte aan


U kunt ook direct een afspraak inplannen. Bel 0599 - 587 489 of vul het onderstaande formulier in. 

Met Van der Veen sta je nooit alleen.
line
Zwinderen

Toldijk 7
7864 TL Zwinderen
T. 0524 - 291 085

Installatietechniek Van der VeenInstallatietechniek Van der VeenInstallatietechniek Van der VeenInstallatietechniek Van der Veen
Installatietechniek van der Veen
Installatietechniek van der Veen
Installatiebedrijf van der Veen
Van der Veen Bestaat 25 jaar