Zinken dakgoot Groningen | Opmeting & montage

Dakgoot laten monteren door specialisten uit Groningen

Heeft uw lekkage, wordt regenwater niet meer goed afgevoerd of zijn de dakgoten aan vervanging toe? Van der Veen bv heeft jarenlange ervaring en de benodigde kennis voor dak- en zinkwerken.

Lekkage van platte daken kunnen wij snel dichten. Daarnaast kunnen wij uw platte dak ook vervangen, wanneer dit nodig is.

Maatwerk dakgoten monterenDakgoot monteren

De vakmensen van Installatietechniek Van der Veen bv uit Groningen kunnen uw zinken dakgoten vervangen en op maat voor u maken. Daarnaast kunnen wij ook dakgoten van koper voor u maken. Alles compleet met koperen, zinken of kunststof afvoeren. Door de goede kwaliteit heeft u nooit meer last van lekkage of dakgoten die het water niet goed afvoeren.

Dakkappel

Een dakkapel is een mooie waardetoevoeging aan uw huis en daarnaast verhoogt het ook het comfort in het huis. Installatietechniek van der Veen levert naast de gewone daken ook dakkapellen, een dak plaatsen of zinkwerk plaatsen. Heeft u hier vragen over, neem ook dan contact met ons op.

 

Dak- en zinkwerk laten uitvoeren door professionals

U wilt natuurlijk dat uw dakgoten goed worden gemonteerd. Schakel daarom professionals in voor deze klus. Van der Veen bv kan uw snel en goed helpen. Vul het formulier aan de rechterkant in voor een offerte en/of een afspraak. Daarnaast kunt u ook direct contact met ons opnemen.

Dakgoot monteren Groningen

Installatietechniek van der Veen Ter Apel

Openingstijden

Ma. t.m. vr. 7.30 tot 17.00
Zat. 8.00 tot 12.00
Zon. Gesloten

Ter Apel

Viaductstraat 84
9561 AE Ter Apel
T. 06 - 144 87 934

Vraag hier vrijblijvend een zinkwerken offerte aan


U kunt ook direct een afspraak inplannen.
Bel 0599 - 587 489 of vul het onderstaande formulier in. 

Met Van der Veen sta je nooit alleen.
line
Zwinderen

Toldijk 7
7864 TL Zwinderen
T. 0524 - 291 085

Installatietechniek Van der VeenInstallatietechniek Van der VeenInstallatietechniek Van der VeenInstallatietechniek Van der Veen
Installatietechniek van der Veen
Installatietechniek van der Veen
Installatiebedrijf van der Veen
Van der Veen Bestaat 25 jaar