Dru Haarden in Groningen | Installatietechniek Van Der Veen

Al eeuwenlang warme voeten!

DRU is een bedrijf van eigen bodem dat al eeuwenlang haarden produceert. Door de jaren heen heeft het bedrijf zich weten op te werken tot specialist op gebied van gas- en houthaarden. De mooiste DRU Haarden laat u door Installatietechniek van der Veen inbouwen. Gaat u voor de unieke beleving van écht hout, of heeft u liever met één druk op de knop warmte en sfeer in huis?

Naast de geboden topkwaliteit zijn DRU haarden ook nog eens gebruiksvriendelijk en gemakkelijk door ons te installeren. Kom dus snel bij ons langs in Ter Apel en maak uw keus uit onze vele unieke designs! Eerst contact opnemen kan door het contactformulier rechts in te vullen.

Meer dan alleen milieuvriendelijk

Bent u overtuigd en wilt u uw huis verrijken met één van onze prachtige DRU haarden? Dan is de volgende stap het kiezen tussen een houtgestookte of gasgestookte haard. Een lastige keus, vandaar dat wij beide opties even toelichten. Een houtgestookte haard is natuurlijk milieuvriendelijk, maar biedt ook zoveel meer dan dat.

Met hout gaat u voor de unieke beleving van écht houtvuur. Heerlijke verwarming ’s winters, terwijl u binnen zit met een warm kopje thee. Sfeervol en tijdloos. Voor onderhoudstips, advies over welke soorten hout u het beste kunt stoken en meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen! Naast hout- en gashaarden bieden wij natuurlijk ook andere soorten haarden.

DRU houtgestookte haarden DRU gasgestookte haarden

Dru gashaard; nog steeds een bewuste keus

Wie voor een DRU gashaard kiest in Groningen, kiest voor gemak en comfort, met één druk op de knop. Aangezien aardgas één van de broeikasgassen is die bijdraagt aan de opwarming van de aarde zult u zich vast afvragen of het verstandig is om te investeren in een gashaard. Ons antwoord daarop is kort, maar krachtig: Dat is het zeker! Als u een gasaansluiting heeft zijn er vier goede redenen om in een nieuwe DRU gashaard te investeren:

Vakkundig uw DRU haard laten inbouwen

Wilt u snel en vakkundig uw DRU gas- of houthaard laten inbouwen in Groningen en omgeving? Wacht dan niet langer en vul rechts het contactformulier in! Installatietechniek Van Der Veen zorgt ervoor dat uw spoedig sfeervol en verwarmd van de winter kunt genieten. Voor verdere vragen kunt u hier klikken. Wij streven ernaar zo spoedig mogelijk deze te beantwoorden.

Installatietechniek van der Veen Ter Apel

Openingstijden

Ma. t.m. vr. 7.30 tot 17.00
Zat. 8.00 tot 12.00
Zon. Gesloten

Ter Apel

Viaductstraat 84
9561 AE Ter Apel
T. 06 - 144 87 934

Van Der Veen Installatietechniek is lid van Uneto VNI

Vraag hier vrijblijvend een storingsdienst offerte aan


U kunt ook direct een afspraak inplannen. Bel 0599 - 587 489 of vul het onderstaande formulier in. 

Met Van der Veen sta je nooit alleen.
line
Zwinderen

Toldijk 7
7864 TL Zwinderen
T. 0524 - 291 085

Installatietechniek Van der VeenInstallatietechniek Van der VeenInstallatietechniek Van der VeenInstallatietechniek Van der Veen
Installatietechniek van der Veen
Installatietechniek van der Veen
Installatiebedrijf van der Veen
Van der Veen Bestaat 25 jaar