Service

Wij hebben een uitgebreide service dienst en hebben kennis in huis voor reparatie van uw geiser, gaskachel en cv ketel. Daarnaast hebben we meetapparatuur om uw gastoestel te testen en af te stellen. Ook hebben we de onderdelen van verschillende toestellen om defecte onderdelen te vervangen en hebben een 24/7 storingsdienst.

Wij doen onderhoud aan uw gastoestel en onderhoud is noodzakelijk voor het goed en veilig laten functioneren van het toestel. Vervuilde toestellen behalen niet meer het goede rendement en hebben geen goede verbranding.

Installatietechniek van der Veen Ter Apel Groningen Installatietechniek Installatietechniek Ter Apel Installatietechniek van der Veen

Ook kunnen we daarbij onderhoud uitvoeren aan uw centrale afzuig installatie en kunnen de motor maar ook de leidingen schoon maken. We hebben voor het reinigen van de leidingen het benodigde gereedschap; een stofzuiger voor de leidingen met borstels om de leidingen goed schoon te maken, ook voor WTW installaties. 

afzuiginstallatie schoonmaken    afzuiginstallatie schoonmaken

Hier onder zijn foto's van vervuilde afzuiginstallaties. De foto's zijn van zowel de motor als de leidingen. Dit zijn vaak nesten van bacteriën. Klik op de foto voor vergroting.

Schoorsteen vegen

Als u in het bezit bent van een houtkachel dan is het van belang dat u uw schoorsteen geregeld laat vegen. Een vervuilde schoorsteen kan leiden tot een slechte trek of zelfs erger; schoorsteen brand. Ook schoorsteenvegen behoort tot onze taak. Van der Veen bv kan deze zowel van binnen als van buiten reinigen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Installatietechniek van der VeenInstallatietechniek van der Veen
Voor het vegen                                   Na het vegen

 

 

 

Installatietechniek van der Veen Ter Apel

Openingstijden

Ma. t.m. vr. 7.30 tot 17.00
Zat. 8.00 tot 12.00
Zon. Gesloten

Ter Apel

Viaductstraat 84
9561 AE Ter Apel
T. 06 - 144 87 934

Vraag hier vrijblijvend een service offerte aan

Met Van der Veen sta je nooit alleen.
line
Zwinderen

Toldijk 7
7864 TL Zwinderen
T. 0524 - 291 085

Installatietechniek Van der VeenInstallatietechniek Van der VeenInstallatietechniek Van der VeenInstallatietechniek Van der Veen
Installatietechniek van der Veen
Installatietechniek van der Veen
Installatiebedrijf van der Veen
Van der Veen Bestaat 25 jaar