Badkamer renovatie Groningen

Badkamer laten renoveren door specialisten

Heeft uw badkamer een upgrade nodig? Bent u uitgekeken op uw oude badkamer meubels en bent u toe aan wat nieuws? Installatietechniek van der Veen uit Groningen helpt u graag met uw badkamer renovatie.Badkamer renovatie

Het plaatsen van een badkamer is iets wat u liever door een professional laat doen. U wilt natuurlijk wel dat uw badkamer goed en nauwkeurig geplaatst wordt, echter moet de badkamer mooier en beter zijn als de vorige badkamer. Installatietechniek van der Veen uit Groningen brengt samen met u uw wensen in beeld en wij proberen deze dan zo goed mogelijk uit te voeren. Ook plaatsen wij de badkamer inclusief uw sanitaire voorzieningen, denk hierbij aan het plaatsen van toilet, wastafel en douche. Uw badkamerrenovatie laten uitvoeren door onze specialisten uit Groningen? Vraag direct een vrijblijvende offerte aan, aan de rechterkant van de pagina of neem direct contact op.

Wat kost een badkamer renovatie?

Een badkamer renovatie is altijd maatwerk. Daarom gaan wij graag met u om tafel om te bespreken wat u wilt, nadat uw wensen in kaart zijn gebracht kunnen wij inschatten hoelang de klus gaat duren en hoeveel u dit gaat kosten. Daarnaast bieden wij een complete badkamer renovatie aan. Zo kunt u ook voor vloer- en wandtegels kiezen bij Van der Veen.

Praktische inrichting van uw badkamer

Een badkamer wordt vaak ingericht op wat op het oog praktisch lijkt, echter blijkt dit niet altijd het geval te zijn als het eenmaal geplaatst is. Wanneer dit bij u het geval is kunt u eraan denken om uw badkamer te gaan renoveren. De badkamer is middels een belangrijke ruimte in uw huis waar u wilt kunnen genieten.

Offerte aanvragen voor uw badkamer renovatie

Bent u geïnteresseerd in een badkamer renovatie door Installatietechniek Van der Veen in Groningen? Vul dan het formulier in of neem direct contact op en dan maken we een afspraak om uw wensen te bespreken.

Installatietechniek van der Veen Ter Apel

Openingstijden

Ma. t.m. vr. 7.30 tot 17.00
Zat. 8.00 tot 12.00
Zon. Gesloten

Ter Apel

Viaductstraat 84
9561 AE Ter Apel
T. 06 - 144 87 934

Vraag hier vrijblijvend een badkamerrenovatie offerte aan


U kunt ook direct een afspraak inplannen.
Bel 0599 - 587 489 of vul het onderstaande formulier in. 

Met Van der Veen sta je nooit alleen.
line
Zwinderen

Toldijk 7
7864 TL Zwinderen
T. 0524 - 291 085

Installatietechniek Van der VeenInstallatietechniek Van der VeenInstallatietechniek Van der VeenInstallatietechniek Van der Veen
Installatietechniek van der Veen
Installatietechniek van der Veen
Installatiebedrijf van der Veen
Van der Veen Bestaat 25 jaar