Zonnepanelen en Zonnecollectoren | Installatietechniek van der Veen in Ter Apel, Groningen

Sharp Zonnepanelen laten installeren | Sharp Dealer

Zonnepanelen zijn een echte investering voor de toekomst. Voordat u aan deze langetermijninvestering begint wilt u natuurlijk verzekerd zijn van kwaliteit. Daarom leveren wij Sharp Zonnepanelen. Sharp zonnepanelen kunnen zelfs bij lage zon instraling een hoog rendement bieden. Dit merk is al vijftig jaar sterk in het produceren van zonnepanelen. 

Productkenmerken Sharp Zonnepanelen

De Zonnepanelen van Sharp zijn verkrijgbaar in verschillende prestatiemodules. Deze verschillende modules verwijzen naar de output die de zonnepanelen maximaal leveren onder standaard omstandigheden. De zonnepanelen van Sharp hebben prestaties variërend van 250 Wp tot 300 Wp. De zonnepanelen hebben een anti-reflectie coating om de absorptie van licht te optimaliseren. Daarnaast zijn er ook twee verschillende cel technologieën bij Sharp zonnepanelen. Er is keuze tussen poly- en monokristallijne zonneceltechnologie. Wij adviseren u graag over de juiste keuze voor u. 

Nog een voordeel: Er is nagenoeg geen onderhoud nodig aan een zonnepaneleninstallatie!

Zonnepanelen van Sharp laten installeren door Van der Veen
Het installeren van Sharp zonnepanelen kan zowel door inbouw in het dak als opbouw op het dak. Het opbouwsysteem geeft iets meer rendement en is daarom een populaire keuze geweest. Deze manier van installeren ziet u overal. Daarentegen vinden steeds meer mensen het inbouwsysteem veel mooier. Hier kunt u uw voorkeur aangeven. Wij komen graag bij u langs om samen de opties te bespreken. 

Zonnepanelen installeren is altijd maatwerk

De manier van installeren van de zonnepanelen mag u zelf kiezen. Natuurlijk geven wij u graag advies over wat voor u het voordeligst is. Hiervoor komen wij graag langs. Op locatie kunnen wij het best de mogelijkheden bekijken en het advies formuleren. Het installeren van zonnepanelen blijft uiteraard altijd maatwerk. 

Rendement van Sharp Zonnepanelen

Sharp is een echt A merk in Nederland. Ze zijn in bezit van kwaliteitslabels IEC, ISO, CE en MCS. Daarnaast hebben ze een hele hoge score op efficiëntie, de verhouding tussen input en output, van 19,8%. Echter hangt het rendement van de zonnepanelen af van veel meer factoren. Het is bijvoorbeeld afhankelijk van het dakoppervlakte, de dakhelling en de schaduw van bebouwing bomen in de omgeving. Tijdens een gesprek komt dit uiteraard aan bod en kunnen we u alles vertellen over het rendement in uw situatie.

Zonnecollectoren van Installatietechniek Van der Veen 

Een zonnecollector levert warmte in plaats van stroom en verschilt daarin dus van de zonnepanelen. Zonnecollectoren regelen met behulp van een buffervat de warm-watervoorziening.  Zelfs de Cv-installatie kan hierdoor gebruik maken van een lage watertemperatuur voor bijvoorbeeld vloerverwarming. 

Zonnepanelen of zonnecollectoren Groningen

Neem vandaag nog vrijblijvend contact op met Installatietechniek Van der Veen voor meer informatie. We vertellen u graag meer over onze producten. 

Installatietechniek van der Veen Ter Apel

Openingstijden

Ma. t.m. vr. 7.30 tot 17.00
Zat. 8.00 tot 12.00
Zon. Gesloten

Ter Apel

Viaductstraat 84
9561 AE Ter Apel
T. 06 - 144 87 934

Vraag hier vrijblijvend een zonnepanelen offerte aan


U kunt ook direct een afspraak inplannen.
Bel 0599 - 587 489 of vul het onderstaande formulier in. 

Met Van der Veen sta je nooit alleen.
line
Zwinderen

Toldijk 7
7864 TL Zwinderen
T. 0524 - 291 085

Installatietechniek Van der VeenInstallatietechniek Van der Veen
Installatietechniek van der Veen
Installatietechniek van der Veen
Installatiebedrijf van der Veen
Van der Veen Bestaat 25 jaar